138 dagar kvar till Berlin maraton

Precis som titeln.. Nu börjar man känna lite smått att det börjar att dra ihop sig inför maran. Motivationen har ökat sen i lördags, man inser att skall man kunna påverka något innan så gäller det att köra varje pass! Tisdagspassen är hittills mina längsta pass i veckan. Ca 14km totalt i lite varierat tempo. Idag blev det ett bra tempo och pumpen (hjärtat) fick känna på ett lite tuffare pass vilket var skönt att känna att man håller! Nu är inte Berlin maraton något lopp med många backar men det är ALLTID skönt när man har det lilla extra att trycka ifrån! 🙂

Testade en sak lite omedvetet som resulterade i väldigt bra resultat. Har känt att tisdagspassen varit lite tunga pga crossfit på måndagar (inte van att träna så mycket ben innan jag började med crossfit) så gårdagenspss körde jag innan jobbet. Som ni som läste det inlägget såg så körde jag rätt tungt för att ge benen en rejäl match! Jo tillbaka 🙂 detta gav mig ca 12h mer i återhämtning och jag var bra mycket piggare i benen idag. Kommer att testa detta några måndagar framöver. Så jag återkommer angående detta.

Sköt om er så hörs vi snart igen!
/M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *