14.1 – Igen

Måndag igår och det innebär crossfitmorgon! Headcoach har börjat med att inte posta metconen innan, och det är många OPEN-metcons. Har väntat på 14.1 och igår kom den igen – äntligen ! Inte för att jag skulle kunna snatcha/C&J så mycket mer pga har har inte tränat axlar sen i Juli förra året. Men mina DU har ju börjat komma. Tog mig i kragen i nov/dec förra året, blev en PT-timma med grymma Elinor som drillade mig. Efter det har det börjat lossna. Men först lite styrka från igår.

Front Squat 4×8 – 65kg Kändes väldigt behagligt. FS är verkligen upp å ner för mig.. Får inget flyt i det utan känns som jag bara harvar i 80kg -+10kg… Det släpper väl förr eller senare.

Metcon: 14.1 AMRAP 10min
30 DU
15 Power snatch / C&J

Förra gången löste jag precis 3 varv dvs 135 reps. Målet var 4 varv.. Direkt när vi sätter igång så fixar jag 30 DU unbroken och första varvet går på 1:02.. Då börjar jag förstå att shit det här kommer gå ok. Kämpar på men känner naturligtvis att flyget i DU börjar försvinna men jag har ändå “tryggheten” minst 5st. 5 varv + 35 reps blev det och var så nöjd!

Susanne körde på kvällen och hennes förra resultat var 173 reps. Igår blev det 5 varv + 20 reps dvs 245 reps. Grymt bra förbättring!

Sköt om er.. Snart börjar OPEN!
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *