152 dagar kvar till Berlin maraton

Hej alla!

Idag blev det löpning för mig, dock inte samma runda som jag brukar springa på tisdagarna i Skatås men denna var helt ok! Sprang från Eriksberg till Strömmensberg. Distansen blev 12,10km snittpuls som jag ville på ca 155-160 slag/min Vädret: Så himla skönt!!!! Helt klart varmaste och skönaste löpdagen i år!

Jag hoppas verkligen att ni som skall springa göteborgsvarvet i år tar er ut idag och känner på värmen. Annars kan det bli en chock för er som det blev för mig när jag sprang mitt första göteborgsvarv. Man var varm och kall samtidigt, en mycket märklig känsla. Fick frossa samtidigt.. Usch men i mål kom jag 🙂

Ha nu en underbar dag till er alla! Nu blir det ut i solen och lapa naturligt D-vitamin 😉 och njuta!!!

Vi hörs! /M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *