157 dagar kvar till Berlin Maraton

…Ja nu börjar nedräkningen inför Berlin Maraton! Kommer att skriva varje pass här så att ni får följa min resa mot mitt andra maraton. Det förra körde jag förra året och även det i Berlin. Målet i år är att springa snabbare än förra året. Så tiden jag SKA slå är 3h 55min. Till alla er som funderar på att springa ett maraton så kan jag verkligen rekommendera Berlin, det är platt, bra arrangerat (förutom målgången), mycket folk och en jäkla fest!! 🙂

Idag blev passet från jobbet och hem. Det är ca 8,50km och är perfekt att ha som “pass efter jobbet”. Vädret var riktigt kasst, regn och blåst men så är det ibland. Bara att köra!! Fokuserar inte så mycket på tiden just nu utan fokuset ligger på pulsen på passen som jag kör själv. Målet är att ligga på ca 155-160 slag/min vilket också gör det väldigt behagligt och det är väl inte fel? 😉

Vi hörs! /M

Print Friendly

En reaktion på “157 dagar kvar till Berlin Maraton

  1. have needed the money and resources to…start and maintain them all. in order to manage a large number of blogs and keep them all updated and promoted, tasks have to be outsourced, which means the blogger is paying other people to do work. not everybody has enough…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *