1:a maj-WOD på CrossFit Göta

Leeeediga, så skönt… Har ju iofs varit lediga i helgen men det var en intensiv resa så skönt att bara kunna slappa idag. Inget pass för oss på Fysiken idag men istället så bjöd Marcus ner oss till CrossFit Göta och det var superkul!

Inatt har jag sovit som en stock. Vi köpte en magnesiumspray som man skall spraya på ömma muskler för att få dem att slappna av.

20130501-140158.jpg Så det testades på mig igår plus 3st vanliga magnesiumtabletter. Vet inte om det var det som gjorde det men vaknade utvilad och musklerna kändes fit for fight! Har läst om återhämtning eftersom jag har haft några pass nu som inte riktigt varit som jag velat. Verkar ha hittat lite svar och testar nu lite olika saker för att se hur/om kroppen reagerar på detta. Ibland när man fördjupar sig lite i olika ämnen så slås jag ofta av att “just det, klart det är så” men ibland blir jag så insnöad att jag inte ser det uppenbara och ENKLA 🙂 Jaja, man lär sig så länge man lever och delar gärna med mig om någon vill veta.

Nästan alla från vår grupp kom och stämningen var verkligen på topp. Nu har Göta fått ordning även på sin andra sal eller vad man ska kalla det 🙂 Såg verkligen KANON ut! Man får erkänna att man blir bra sugen på att träna där.. Men Early birds är på fysiken och inte Göta.

Metcon: Team WOD 2 och 2 som körde utomhus på parkering. Körde ihop med min dreamteam polare Robb. Susanne körde med Erika.
40st Thrusters 40kg
40st SDHP 40kg
40st Shoulder to overhead 40kg
40st Hopp över balk (kanske 45cm hög)
40st Shoulder to overhead 40kg
40st SDHP 40kg
40st Thrusters 40kg

Dreamteam: 12:36 Mycket nöjd med tiden och vi stod oss BRA jämfört med dom andra från Göta. Haha.. Jag var så nervös för Thrusters innan vi skulle börja men (som vanligt) pushar Robban mig grymt bra och det slutade med att vi körde med 40kg. Idag kändes faktiskt Thrusters väldigt “lätt” och tror mig har hittat rätt bra övningar att göra innan så kroppen är så redo som möjligt.

Susanne och Erika kämpade på bra! Tuff WOD men tuffa brudar!

Sköt om er
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *