2XU Compression

Vi hämtade ut mitt startbevis i torsdags för Göteborgsvarvet, då passade vi även på att ta en sväng på mini-mässan som dom har. Vi har lääääänge sneglat på 2XU prylar men dom är ju så förbaskat dyra. Men en sak som jag lärt mig nu när jag har gett mig in i kompressionsträsket är att det ÄR skillnad på strumpa och strumpa. Sen beror det helt på vad du är ute efter..

Men iaf i torsdags så tog vi tag i saken och köpte varsitt par (30% rabatt) och testade igår på crossfiten. Sen kommer det stora testet idag på Göteborgsvarvet, då prognosen är 26C och strumporna ska ha en kylande effekt. Kan det bli bättre om det funkar? 😉 Kan också säga att jag har aldrig innan sprungit med kompressionstrumpor innan 🙂 Men ser fram emot det och speciellt med 2XU.

20130518-115538.jpgÅterkommer med vad jag tyckte om dom 🙂

Nu njuter vi av 21km!
/Martin

Print Friendly

2 reaktion på “2XU Compression

  1. Tjena! Grymt ni verkar kört på crossfiten. Måste medge att jag längtar tillbaka trots semester. Här är det mycket vin och en hel del kolhydrater. Hur gick Gbg varvet?

    • Tjena Robb!! Ja förra veckan var fruktansvärd(grym) haha.. Åh det låter som ni har det fantastiskt. Precis som semester ska vara… Men som du vet, efter semester kommer crossfit 😉 Du är saknad! Varvet gick ok 🙂 Sköt om dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *