All in på Yoga

Hej igen,

Kom ju på att det är ju ännu en sak som är förändrad i träningen. Som ni säkert läste när vi var i New York så körde jag mitt första “riktiga” yogapass 🙂

20120910-214530.jpg Yes bilden är från Bryant Park, New York. Coolt va? 😉

Och nu kan man säga att vi går all in på yogan. Igår så rotade Susanne fram en dvd med ett poweryogapass på som jag testade och gissa vad? Ikväll har jag kört det igen. Så nu blir det även yoga för oss så att vi (mer jag) inte blir stelare, utan mjukare i kroppen, bättre återhämtning, bättre syresättning och BALANS i kroppen.

Återkommer hur det går men kan bara säga.. Varför har jag varit en sån jävla alfahane och negligerat detta???

Sov gott
/Martin

PS. Det tog bara ett år från att jag planterade första fröet om yoga tills Martin testade – ganska snabbt jobbat ändå tycker jag 😉 /Susanne

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *