Ännu en go Chief variant

Hejsan alla som följer oss, det är väldigt kul att se att intresset för paleo ökar konstant. Hoppas att ni njuter lika mycket som vi. I helgen så hittade vi tjocka revben på ICA, dessa passade perfekt idag när jag är utan Susanne 😉 Revben + sötpotatis + pesto = Magiskt

Imorse blev det en variant av berömda Chief, här kommer passet:

Styrka: Bänkpress 5,5,3,3,1,1,1
Martin: Kom upp till 100kg, är ganska nöjd med det men jag SKA slå Maq…

Metcon: Chief special
AMRAP 4min 1min vila, 3 varv av:
3st Power Clean 55kg
6st Push ups
9st Boxjumps 60cm

207 reps, förra gången vi körde en annan variant av denna så fick jag sänka till 50kg på cleanen. Men nu, nu brummar jag på 55kg. Blir att öka till Robbans 60kg nästa gång 😉

Tilläggsträningen: Baksida axlar

Vi hörs,
Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *