Äntligen dags för muscle up!

Ska sluta tjata om det men är så förbannat stolt över mig själv. Hade som mål att klara EN muscle up till sommaren. Igår så la Marcus upp dagens pass och såg jag att det var ring dips. Fick genast tanken att nu jävlar ska jag testa att köra MU. Så jag skickade iväg ett meddelande till coachen att häng ett par ringar högt så testar jag och det gjorde han.

Sen var det dags, hade ögonen på mig och bara sög in inspirationen från världens bästa crossfitgrupp! (Som jag sagt innan, hade aldrig varit där jag är idag utan er) Sen satt den! Inte den bästa men jag gjorde fane mig det. Sen kom det faktiskt en till 😉 sen var jag totalt slut i armarna. Men kommer försöka köra det mer regelbundet nu för att få fart på det.

Alright tillbaka till passet!
Styrka: Hang squat clean 3,3,3
Martin: 40,50,52.5kg – Var mör i benen men så fort det blir squat i cleanen så blir jag osäker och det blir lite sådär. Men alltid bra att öva på det man är mindre bra på.
Susanne: 25,30,35 sen ett extra sett på 37.5kg

Metcon: “Variant av Elizabeth”
21-15-9
Hang squat clean M 45kg S 30kg
Ring dips M fria S vanliga dips med band

Martin: 11:35 – Tungt på squat cleanen som sagt men lyckades och köra fria ring dips genom hela och känner mig nu stark där.
Susanne: 11:55 – Så gött att hon var tillbaka och får köra igen. Hon njöt passet igenom.

Njut av måndagen
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *