Äntligen kom hon på besök

Som jag har skrivit innan så finns det en WOD som är väldigt speciell för mig och vi kör den ungefär en gång om året. Hade känslan av att den skulle komma snart. Så imorse när jag fick se den så var min första tanke “WTF?! Redan nu???” Sedan slog nervositet till som en hammare i magen.. Yepp allt ballade ur.. Glömde t.o.m mina makrillsburkar och mitt proteinpulver hemma. Boven heter FRAN och hur det gick förra gången kan ni läsa här.

Maq hade komponerat dagens pass helt perfekt. Lite nytt upplägg på uppvärmingen och ännu en sak som var ny var värmningen innan Fran. Vi körde faktiskt thrusters och jobbade oss upp till ca 10kg tyngre än vad vi skulle köra på (5or) för att sen kuta runt i boxen för att pulsen skulle bli hög! Sen var vi redo 3,2,1 kör som det vore ditt sista pass och ha jävligt roligt! (Försök inte att spy!)

Fran 21-15-9
Thrusters 42,5/30kg
Pull ups

4:36

20131202-194310.jpg
Jag visste efter de första 21 thrustersna att tiden skulle bli bra, men inte så här bra. Är väldigt nöjd och det är så härligt när man får kvitto på att det går framåt. Är också otroligt stolt över er early birds som var med för ni gjorde grymma tider! Ni ska veta att det är så inspirerande och fruktansvärt roligt att träna med så duktiga atleter som ni är! Önskade bara att Susanne skulle varit med.. Men det kommer fler tillfällen då hon kommer på besök.

Nu blir det slappa och kanske lite rull på foamen..
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *