Äntligen var det dags igen

..ja äntligen fick jag köra ett pass igen. Har ju varit kass i veckan så det blev inget onsdagspass för mig. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag skulle kört idag, men det var iaf skönt att köra igenom ett pass och vara tillbaka.

Fysiken håller just nu på att gå in ordentligt med crossfit och det gillar vi. Fler stänger, kettlebells, roddmaskiner, wallballs etc.. Me like! 🙂

Styrkan idag var: 10min OTM av 2st clean and jerk
Kom ganska snabbt upp till 50kg och stannade där. Hade lite problem med clean idag med att göra mig så låååång som möjligt samt att komma under stången så snabbt som jag vill på jerken. Men så är det ibland när saker är lite rostiga 😉

Metcon: 6min AMRAP
5st Burpees
10st KB swings 24kg
15st Air squats

5varv + 5st Burpees och det är jag nöjd med idag

Vi avslutade med lite ryggresningar och man blir alltid lika påmind om tilläggsträningen om hur viktig den är. Så imorgon blir det ett pass med sånt som man ofta glömmer av.

Sköt om er så hörs vi snart igen och tror att ni snart får en uppdatering av Susanne och hennes fantastiska utbildning 🙂

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *