Axelproblem och go brunch

Som vanligt började vi lördagen med ett lagom lugnt pass på Fysiken. Brukar ägna de passen åt att nöta på våra svagheter, det blir inte riktigt tid till det på vardagarna så gött att få den tid vi behöver på lördagarna istället. Men, idag gick det inte alls som jag hade hoppats… Har känt av högeraxeln ett par veckor nu, speciellt i bänkpress och pullups – det är som att all kraft liksom bara försvinner. Så i onsdags var jag hos en naprapat som trodde det beror på någon låsning i bröstryggen. Han knäckte loss det, och sa att det antagligen skulle räcka med det. Men tyvärr. Det funkade inte alls idag heller. Så jävla frustrerande! Nu håller jag tummarna att Martins mobilitetsträning kan hjälpa mig istället. Jag vill ju bara kunna köra för fullt igen. Nu! Jaja, vi körde iallafall en del clean (Martin squat clean) och min tanke var att sätta nytt PB, det gamla är från i november. Det gick åt skogen kan jag säga. Antar att det är axeln som spökar där med. Suck. Fick åtminstone med mig en rolig sak från gymet idag: double unders-PB! Yay! 19 i rad blev det idag!

Efter träningen kom vi oss äntligen iväg till Incontro för att äta brunch. Rekommenderas!!! Riktigt riktigt bra med massa gott: pulled pork, grillade grönsaker, kronärtskockor, parmaskinka och en hel del annat. Förvånansvärt paleovänligt faktiskt 🙂

20130713-154215.jpg
En underbar lördag helt enkelt 🙂

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *