Berlin maraton – 104 dagar kvar

Löpning på schemat och det blev det. Tillbaka i ordinarie tisdagspass dvs 14km och det var underbart väder. Vilket resulterade i ett jättebra pass. Men det kändes att man hade gjort 45st boxjumps igår och det vore väl mer konstigt om jag inte kände något ha ha.. Innan jag kom hem så var jag verkligen inte motiverad till löpning utan mer sugen på crossfit. Men efter jag hade svidat om så kom det smygandes.. Började i lilltån och vandrade upp åt. Körde stretchen hemma jag gick ut och när jag stretchad så blev motivationen fullbordad! NU KÖR VI!!!

Tempot är fortsatt bra mycket högre än innan vi började med crossfit endurance. Sen kan jag inte säga att det är DET som har gjort skillnaden, men det ÄR skillnad! Så något har jag gjort rätt.

Som ni läste innan så vilade S idag, så imorgon skall jag peppa henne till 110%!!

Vi hörs!
/M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *