Berlin maraton – 118 dagar kvar

Imorse var motivationen verklig tipptopp men under dagen så sjunk den.. Längre och längre ner.. När jag kom hem så fick jag reda på att gruppen jag springer med att ingen skulle komma. Okej bara att ställa om! Ni vet när man är inställd på något och sen blir det inte, inte alltid så lätt att ställa om. MEN S var hemma och jag lånade hennes iPorta PRO, satte på spotify med en härlig spellista och tänkte: Grym dag att testa mig lite!!! Så DÄR vände det! Äntligen första hela långa rundan i år! Började med min vanliga stretch innan och tycker mig börja märka skillnad i höfter, fram och baksidalår och vader. Första 2km så var tempot på 4:50/km och kändes riktigt LÄTT! Sen började stigningen mot Skatås och ni som springer 8an vet att den inte är jättekuperad MEN bra mycket mer kuperad än Berlin maraton. Så mitt mål var att köra hela sträckan med snitt på 5:00min/km med en snittpuls på max 160slag/min. Resultatet blev 5:05min/km och 159slag/min! Inte riktigt där jag vill men är nära och det är några pass kvar 😉

När jag kom hem så hade min S köpt den här till mig som jag kunde återhämta mig med! Blrjar gilla den görmycke 🙂

kokosvatten

Köpt på Ekostore och priset är ca 33kr för 5dl.

Vi hörs!
/M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *