Berlin maraton 125 dagar kvar

Idag blev det tisdagslöpning! Vädret blev optimalt M väder för löpning. Ca 18C och SOL! Sträckan blev som “vanligt” 14km tempot vet jag inte så mycket om för batteriet tog slut efter 1km! Allt var positivt förutom.. Börjar få ont i högerknät 🙁 Så nu blir det nya skor så fort som möjligt så att jag inte drar på mig någon skada.

Funderar på om jag skall ta en vilodag imorgon så jag är riktigt utvilad inför CrossFit passet med S på torsdag 😉 Som ni läst körde hon ett grymt pass och har jag tur så har hon lite träningsvärk på torsdag så har jag ett litet försprång!

Här får ni ett härligt tips på dagens afterrunners meal.
Busenkelt att göra, 2st bitar lax, hemmagjord majonnäs, sallad med cocktailtomater plus lite extra olivolja på salladen.

20120529-204013.jpg

/M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *