Berlin maraton 129 dagar kvar

Ni kanske undrar hur det har gått med träning för mig.. Senaste uppdateringen så var mitt tillstånd så där… Men det verkar vara som jag trodde, vätskebrist och saltbrist. Efter att ha vätskat upp mig rejält och tillsatt salt i mitt vatten så har snurrandes försvunnit helt. Vi skriver om väldigt mycket positivt utav våran kost men detta är något iaf jag kommer att behöva tänka på vid varmare tider och tuffare pass. När jag tänker efter så har jag haft signalerna från kroppen men inte lyssnat på dom. Men NU har jag lärt mig iaf vad de här signalerna säger mig, bättre sent än aldrig. Detta har kommit smygande när vi började med Paleo Challengrn när vi gjorde i princip ALLT själva. Jag som inte är så förtjust i salt tillsatte inget salt.. Vilket det finns i överflöd i halvfabrikat. Så där av saltbristen. Kan också erkänna att när man började läsa om hur längd tex “kristallsjukan” kan sitta i så började jag tänka att Berlin maraton kunde faktiskt varit hotat. Visst kommer troligtvis runt Berlin men jag skall ju bevisa att jag kan bli så mycket bättre med Paleo 😉 men som vår kära konung sa: Nu vänder vi blad 😉

Idag blev det löpning hem från jobbet ca 8km. Ingen GPS klocka… Inget pulsband.. Bara jag och löpning. Det var fantastiskt att springa igen, varmt, solen sken, bra musik i öronen, ja allt stämde idag! Insåg hur lyckligt lottad man är som överhuvudtaget KAN springa igen.. Och vilket underbart liv jag och S har. Den här känslan skall jag ta fram när det blir tungt med löpningen för HÄR har jag styrkan inifrån.

Ikväll har det blivit grill, god mat och underbart sällskap!

God natt och glöm inte att dricka vatten och salt!

Just det för alla er som vill läsa en “lättläst” sida om hur salt påverkat er så gå in här: Salt

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *