Berlin maraton 132 dagar kvar

Idag skulle det blivit löpning ikväll.. I stället ligger man nerbäddad och har yrsel.. Samt precis kräkts. Vad det är för fel på mig vet jag icke. Vaknade upp imorse med yrsel och tänkte inte så mycket på det. Man kan ju få det om man reser sig upp fort, men när jag hade problem att hålla balansen i duschen så började jag tänka på det.

Åkte till jobbet och hoppades på att det skulle släppa så man skulle kunna springa ikväll. Vid 10-tiden så började jag fundera på vad det kunde vara och här får man säga att Google är både bra och dåligt. Skrev in symptomen och resultatet visade allt från vätskebrist till hjärntumör! Efter lunch började jag inse att “Fan detta släpper nog inte”.. Så jag började dricka mer.. Testade med extra salt i vattnet och lite vatten till. Till slut var det ett faktum.. ingen löpning ikväll. Kort efteråt insåg jag att jag kommer inte orka arbeta fullt ut så min fantastiska kollega B körde hem mig och cykeln.. Precis när jag kom innanför dörren så kände jag hur det började komma.. Sen satte kräkningen igång! Nu är det bara att vänta och se hur lång tid det tar innan detta släpper.. Nu blir det vila och en go snus! 😉

…Längtar till nästa pass, kommer igen starkare, snabbare och smidigare!

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *