Berlin maraton – 5 dagar kvar

Go’kväll,

Idag har jag genomför mitt sista löppass innan Berlin maraton på lördag. Ni som bor i Göteborg vet att det är riktig kasst väder just nu. Så det kändes som en stor bedrift att bara komma ut.

Passet idag blev i lugnt tempo (5:37min/km) i ca 6km. Efteråt blev det mycket stretch. Känns bra.. Känns riktigt bra.

Imorgon är min sista träningsdag innan söndag, dock är det dubbelpass imorgon men ändå sista. Det känns skönt med några dagars vila och återhämtning. Även om jag vet att suget kommer finnas där på fredag när Susanne går upp för att gå och köra, men inte så dumt att få sova 1h längre heller.

CrossFit passet för imorgon finns nu på crossfit fysikens hemsida, det kommer bli en utmaning 😉

Sköt om er
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *