Berlin maraton – 59 dagar kvar

Hej alla,

Idag har det blivit en regnig löptur hem från jobbet. Såg igår att det skulle bli en blöt tur. Men det höll precis tills jag kommit ca 2km.. DÅ började himlen öppna sig och som den gjorde det ojoj. Men det var nog bra.. Första km var lite seg men sen när regnet kom så tvingade det mig till lite snabbare fart och pulsen höll sig stabilt på ca 155-160 slag/min och tempot de sista 7km var i ca 4:50-4:55 så jag är mer än nöjd.

Kanske inte har berättat det men jag skall testa mitt planerade Berlin tempo den 18/8 nere i halmstad. Då är det Prinsens minne som gäller. Sprang det förra året och kan varmt rekommendera det. En mycket fin halvmara, och det är där jag hittills gjort min snabbaste halvmara 😉 Men i år ska inte det slås, utan målet är att ligga på 5:00 km hela vägen.

Efter passet blev det 6 pack promise, vilket börjar lida mot sitt slut. På söndag har vi bara två veckor kvar och sen skall vi se om det gett några resultat 🙂

Givetvis har jag rullat runt och gosat med foam rollern också.

Vi hörs
Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *