Berlin maraton – 70 dagar kvar

Idag gjorde jag mitt näst sista långpass (över 20km) inför Berlin. Som ni läst så har jag haft det fruktansvärt tungt med löpningen men som ALLTID så släpper det! Och det gjorde det lite idag. Att bara veta att nu gör jag mitt näst sista långpass gör väldigt mycket för psyket och att solen visade sig gjorde det ju inte sämre 😉 Så nu blir det ca 9 dagar med lugnare löpning för att få så bra återhämtning från det här passet som möjligt och få kvalité i löpningen.

Började som jag brukar med långpassen, från Eriksberg till Skatås. Tempot var helt OK och pulsen låg. Väl där mötte jag min hjältinna! Idag körde vi 8an och som hon kämpade!! Hon är bra tuff och ibland är det lite svårt att veta hur nära gränsen hon pressar sig. Så det är bara att vara vaksam. Men jag tror värmen tog ganska hårt på henne och nästa gång skall jag bära med en vattenflaska.

Nu ligger hon bredvid mig och sover gött! Och idag blir det som ni vet matlådor!!!!

Vi hörs
Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *