Berlin maraton – 99 dagar kvar

Hej kära läsare,

Tro det eller ej, men det blev ett pass idag. Har fått vila i hela tre dagar så suget var enormt, körde faktiskt på tom mage och gissa.. Det gick kanon!!
Det blev CrossFit Endurance RX!!!
Med RX så menar jag att det kördes precis som orginalversionen, alltså inga egna ändringar.

Det var precis lika jobbigt som jag föreställt mig om inte värre.. Men så SKÖNT efteråt! Kan verkligen rekommendera detta och skall bli skitkul att se utväxlingen av detta på långpassen. Kommer fortsätta köra RX de gångerna som inte S kan.

Passet avslutades med TABATA 50/50 push ups/planka med S. Riktigt skönt var det också.

Jo jo höll ju på att glömma att berätta att vi kommer satsa ännu mer på stretchen. Jag började idag, enligt Chris Spealler så skall man minst köra 2 min / övning för att det skall ge något. Så planen är att köra 6-10 stretchar så här beroende hur mycket tid vi har sen är det utvärdering 🙂

Jo jo just det… Ha ha mycket ny info när vi inte har varit så aktiva här… KAN hända att CrossFit Göta får två nya medlemmar imorgon… Vi återkommer i det ämnet imorgon.

Sist men inte minst.. Gissa om jag blev glad när S överraskade mig med det här?! Köpt på ICA To Go på Stockholms central!

Kokosvatten

Vi hörs!
/M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *