CF en tisdag?! Vad händer???

Yes det blev ett gött morgonpass idag också. Susanne ska iväg ons-tor så hon kan inte köra med oss imorgon. Och tror ni jag kan hålla mig från att inte köra när det är cleanar och HSPU ?! Precis.. Undra om detta är bra eller dåligt för mig att kunna köra crossfit fler tillfällen än tre per vecka 😉 Det kommer säkert lägga sig.

Styrka: 10min OTM av:
1 Hang Power Clean
1 Hang Squat Clean
1 Full Squat Clean

Martin: Nu sitter squat clean på 50kg heeeeelt OK. Vid ett tillfälle när jag skulle göra full squat clean så trillade jag baklänges och det var bra att jag gjorde det. Varför? Jo för jag har varit lite rädd att öka för mycket och trilla just bakåt. Nu hände det och inget hände 🙂 Längtar till nästa gång jag får sätta PB.

Susanne: Landade på 37,5kg och hon säger att det KAN vara PB på squat clean men måste dubbelkolla det först.

Metcon: AMRAP 10min av uppåtgående stege av:
HSPU/Push press
TTB/KTE

Martin: 9 kom jag till och är otroligt nöjd, 45st HSPU och TTB.
Susanne: 10 + 6 PP starkt jobbat.

Nu blir det bara att ladda inför morgondagens pass 🙂
/Martin

Print Friendly

2 reaktion på “CF en tisdag?! Vad händer???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *