Clean clean och clean

Äntligen var det dags för en av mina favoritövningar CLEAN! Gillar iofs det flesta olympiska lyften men clean är en av dom första jag gav mig på när vi började med CrossFit. Gillar fortfarande övningen bara mer och mer!

Styrka: OTM 7 min av 3st clean
Martin: Körde lugnt upp till 52,5kg – Nu börjar dom sittar och min motorik börjar äntligen förstå att jag skall dra med armarna efter jag har shruggat ha ha.. Ja ibland tar det tid. Nu är det bara avslutningen jag måste bli lite mjukare i.
Susanne: 37,5kg – Vi skulle egentligen kört 10min men coach kortade av det och det var inte Susanne riktigt med på så det blev inte så tungt som hon hade tänkt sig.

Metcon:
400m löpning/rodd
21st Clean and Jerk 50/30
400m löpning/rodd
15st Clean and Jerk
400m löpning/rodd
9st Clean and Jerk

Martin: 11:28 med 45kg på stången. Detta var en riktigt flåsig jävel! Kändes grymt bra genom hela metconen och nu känns det halsont/lite feber som var inte påverkar mig längre. Nu blir det fullt ös till semestern.

Susanne: 15:15 27,5kg på stången – Hade inte huvudet med sig när det var dags. Sånna dagar har man ibland 🙁 Men det vänder som alltid!

/Martin som längtar till passet på fredag

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *