Couplet stege en tisdag

I söndags så började jag känna av i min vänstra handled att något var fel, smärta när jag skulle greppa saker och när jag tilta (säger man så? 🙂 ) handen åt sidan. Troligtvis så var det passet från i fredags som kändes av. Men tror ni att man är så smart så man stannade hemma igår? Nepp.. Tänk att det kan vara så svårt att bara vila.. Samma sak idag, fast idag hände något märkligt. När passet var slut så kände jag inte av något av smärta.. En tanke slog mig att det kanske var pga adrenalin som smärtan hade tillfälligt försvunnit. Men nu 12h senare så känner jag fortfarande inget. Har aldrig varit med om något liknande.. Så imorgon blir det åka av!!!

Passet idag:
Styrka: Back squat 8,6,4,8,6,4 den sista fyran blev på 90kg.

Metcon: AMRAP 10min av:
Stege 1-2-3-4 osv…
Thrusters 40kg
Boxhopp 60cm

9+4 reps – Ganska nöjd.. Revansch imorgon!

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *