CrossFit 5th Avenue – Fran

Go’kväll där hemma!

Hoppas allt är bra med er, med är det kanon.
Vi kan inte hålla oss borta från “THE” box på 5e avenyn så det blev en benchmark WOD idag – Fran

Teknik:
HSPU – Jag (Martin) kommer helt upp på väggen själv och börjat bli mindre och mindre rädd att jag skall skada mig så det går framåt. S har fått mer tips nu och gör framsteg, hon är snart själv mot väggen
Kipping pull ups – Jag (Martin) älskar kipping pull ups nu.. Tänk att det skulle ta en resa till NY för mig att fatta hur man skulle göra 😉 S tycker det är svårt att få till kipping med bandet, men helt ok när hon gör jumping med box.

Metcon:
21-15-9
Thrusters M 34kg S 25kg på första 9 sedan 15kg
Pull ups M kipping *STOLT* S med box

M 7:08 S 5:49
Grymt bra kört av min S! Själv är jag fruktansvärt stolt över att ha kört totalt 45st pull ups utan hjälp och Thrustersna satt där dom skulle.

Nej nu skall vi ut och göra NY igen. Förresten vi har hittat så mycket bra mat här, det finns nästan allt. Och vi har fått ännu mer inspiration till nya recept som vi skall testa när vi kommer hem.

Sköt om er,
Martin och S

20120828-163042.jpg

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *