CrossFit – Clean and Jerk

CrossFit blev det imorse som jag lovade igår! Som S skrev det blev ett grymt morgonpass. Fokus på clean and jerk! Detta är också en övning som blivit lite av en favorit. M GILLAR alla CrossFit övningar just nu 😉

Styrka:
10min minute on the minute av: Clean and Jerk
Min 1-3 20kg
Min 4-6 25kg
Min 7-10 30kg
Grymt härligt att jag börjar få till tekniken (tack ännu en gång S)

Metcon:
AMRAP 15min av:
9st Pull ups
12st Boxhopp
45st SU

4 varv fixade jag! Totalt 36 pull ups, nu börjar det ta sig som pyromanen sa 😉 Kör just nu 5st sen 4st efter några sekunders vila. Inte det att jag inte fixar mer utan att det gör så fruktansvärt ont i valkarna i händer som stoppar det. Hoppas det släpper snart.

Hörs snart igen!
/M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *