CrossFit – Dags att ta i

Hej!

Vi startat veckan med ett crossfit pass på fysiken imorse. Vi var tre tappra crossfittare som körde stenhårt!!

Klev upp 05:40… Satte på Berit (espressomaskinen!!! dessutom förkortar jag min flickväns namn med S;)) drack kaffet och åt ett mandelbröd = 3, 2, 1 GO!

Väldigt bra gymnasti uppvärmning där man blev påmind om hur stel man är och hur mycket yoga, stretch etc jag behöver.. Men det kommer det lovar jag!

Styrka:
Knäböj 5×3 pyramid upp M 60, 65, 70kg min högerfot lever sitt egna liv och detta pga stelhet. Fick jättebra tips från Marcus på fler stretchövningar som jag skall köra. S 30, 35, 40kg

Statiska pull ups 3x20sek i toppläget – M riktigt härligt att jag löste det helt fritt! S säger inget förutom att det behövs!:)

Metcon:
21-15-9 av:
400m Löpning
Clean and press M 40kg, S 20kg
Pull ups M hoppade, S grönt band
M 17:37 S 17:05

20120716-214420.jpg
Precis innan WODen frågade jag Marcus om lite tekniktips för kippade pull ups så jag fick köra lite med honom och det kommer mer och mer tror snart jag är där!:) Tillbaka till WOD fy fan vad tungt det var!!! Helt helt underbart! Såg passet igår och tänkte att jag kommer nog köra på ca 30kg i clean and press.. Men ni läste rätt.. Tack igen Marcus för peppningen du är grym! S tyckte den var rolig och tuff. Jag som sprang bredvid henne kan säga att idag var löpningen tillbaka i benen, det gick undan!!!!

Har precis avslutat kvällen med 6 pack promise och strax skall S få en underbar recovery-smoothie-alá-Martin

Ser fram emot nästa crossfit pass!!
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *