CrossFit – En härlig måndag

Idag var det nya friska tag, idag var det CrossFit time!!

Efter att ha laddat grymt med S härliga mat så var man på top när det väl gällde. Ett vinnande koncept kan helt enkelt inte gå fel 😉

En lång, skön uppvärmning.

Styrka:
Front squat 20kg 4×5 kände direkt efter första att det var längesen jag körde front squat. Dvs problem med att få fram armbågarna och lite väl mycket spänningar i handlederna. MEN det släppte och vi körde vidare. S körde på samma vikt, bra jobbat!!

Metcon:
21-15-9
Marklyft M 60kg, S 40kg
HSPU med box M 60cm S 40cm
Boxjumps M 60cm S 40cm
Tid: M 9:45 S 9:34 slå det om ni kan 😉

Tilläggsträning:
Bänkpress M 70kg 3×5, 75kg 2×5, S 30kg 7,6,6, 35kg 1,1 bra jobbat S!!

Riktig riktigt roligt och fruktansvärt tungt pass! Vi har höjt intensitet ännu mer, det känner vi båda. Jag har mina teorier att jag börjar bli säkrare på övningarna så då kör jag hårdare och S slipper instruera och hålla koll på mig så jag gör rätt ha ha..

Vi hörs!!
/M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *