CrossFit Endurance – 6 x 2min

Efter lite tvekande så blev det ändå ett pass för mig.
Hade tankarna först på Angie men efter lite bollande med Susanne så slutade det med att det blev en Endurance WOD.

Men först styrka:
Bänkpress 5,5,5,3,3,3
70,72.5,75,77.5,80,82.5kg – Kör bänk så sällan och efter lite letande på bloggen så såg jag att jag var väldigt nära min bästa serie idag. Men bara nära, så nästa gång ökar jag. Det känns i handlederna att det har varit en tuff vecka för dom. Så nu kommer det även läggas lite fokus att mobilisera dom.

Metcon: Endurance 6 x 2min, vila 1min mellan varje intervall
Började på 17/20 men insåg efter första intervallen att det här var för tungt. Så då sänkte jag till 16,5/20 och körde igenom resterande fem. Den här var tuff, iof så har alla varit det men den här var riktigt tuff. Körde dock med Nanosarna men ska testa Olysarna nästa gång.

Sedan blev det lite tilläggsträning: Ryggresningar i GHD-maskin, bulletproof shoulders alá Marcus och T i TRX.

Sedan blev det en sväng till EkoStore som jag verkligen gillar och rekommenderar! Där brukar jag köpa raw-bitesbar som smakar kokos. Som ni vet så brukar jag göra egna som smakar äppelpaj. Men nu har raw-bite släppt en variant som jag bara var tvungen att testa 🙂

20130209-165518.jpg Men inte för att skryta men min egna var godare 🙂 MEN det är kanon att man kan köpa bars som är paleo, även om jag tycker dom kunde dragit ner på dadlarna och russin 😉

För er som missat mitt recept så hittar ni det här

Ha en fantastisk lördag så hörs vi snart
/Martin

Print Friendly

2 reaktion på “CrossFit Endurance – 6 x 2min

  1. Jag köpte DEN (fast smak cacao) idag och det var min allra första Raw Food bar som jag testat! =) Jag gillade den (fast har bara ätit en liten bit av den, den som spar han har 😉 ) Men jag testar gärna att göra egna om det är enkelt?

    • Hej!

      Det är superenkelt och blir väldigt gott. Så jag rekommenderar verkligen att testa. Om den inte går ihop utan smular sig så i med mer kokosfett. Men till receptet som vi lagt ut så ska det räcka med 2msk kokosfett 🙂 Hör gärna av dig om du får ihop någon annan smarrig kombination.

      /Martin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *