Crossfit Games 2014

Äntligen börjar det och i år är vi med, är du? Ser fram emot de kommande fem veckorna, måste bara lära mig DU tills imorgon!

14.1 hittar ni här

20140228-072942.jpg

Nu börjar vi ladda med matmässan ikväll.

/Martin

Ja, nu är det äntligen dags och första woden är släppt. Tekniskt svårare än jag trodde den första skulle vara, men känns skönt att veta att jag iallafall kan klara några reps på rätt vikt. Imorgon tror jag att det gäller att vara lagom laddad – vill man för mycket på double unders blir det lätt pannkaka av alltihop :O Så, min taktik, slappna av, ha roligt, njut – och kör så det ryker! Kroppen kommer definitivt att vara påfylld med bränsle efter en kväll på Passion för mat 😉
/Susanne

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *