CrossFit hemma WOD

Som ni löste igår så verkligen SPÖ regnade igår när jag löpte, så vi garderade oss igår med en WOD att köra hemma och inomhus.

Båda var verkligen INTE taggade innan vi skulle köra igång men när vi tog fram redskapen.. Ställde in våran gymboss.. Satte på musiken så flöt det på i crossfitandan som vi båda gillar så mycket!! Jag tror att vi var sega för vi har inte tränat så mycket hemma innan. Så våra hjärnor är inställda på att VILA hemma.. Inte träna. Bara man kommer in på ett gym så blir jag iaf sugen. Så jag tror det handlar väldigt mycket om det. Vi har ju planer på att göra ett crossfit rum i nästa lägenhet så det är bara att köra ett pass då och då hemma 🙂

Metcon:
Stationspass 1 min / station och 3 varv, 1 min vila efter varje varv.
TRX rows
M : Squat med KB 12kg S : KB swings 12kg
Ryggresningar

Riktigt gött hemmapass som funkade perfekt att köra hemma. Så detta rekommenderar vi.

Nu blir det att hålla tummarna för Tesan och Sarah!
1, 2, 3, GO SVERIGE

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *