CrossFit – “Nancy” med twist

Nu skall jag inte hålla er på tråden längre..:)
Här kommer dagens crossfitpass som blev “Nancy” med twist! Detta var pga jag sprang 14km igår som ni säkert har läst, sen är det lite bökigt på AW när det är obemannat och man skall ut å springa.

Crossfit - Nancy med rodd

Som ni ser så körde S på igen på 40kg och hon imponerar!!!

På OH squaten körde vi båda med träpinnar pga det lättaste AW har är 20kg stänger och det är för tungt för mig. Kanske S hade löst det.
OH Squaten är något jag har haft stora problem med pga rörligheten har varit begränsad men jag kan säga att nu börjar hända grejer! Första gången jag testade för ca 5 månadersen så klarade jag inte ens 9st på raken…sen skulle jag göra det tre gånger.. PHU! Men idag 15reps.. 5 ggr dvs 75st..precis som Petter sjunger – Det går bra nu!! 🙂

Nu kom S med en hallonshake spetsad med macapulver för återhämtningen och några macadamianötter på toppen – underbart gött!!

Vi hörs
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *