CrossFit och en lördag i Falkenberg

Hej alla,

Igår så testade jag på passet som jag sett mest fram emot hos AW, crossfitpasset med instruktören Sasha.

Det började med en väldigt bra uppvärmning och jag gillar verkligen när man värmer upp (och ner) ordentligt.

Styrka:
Ring dips 3 set max repa – Så kul att äntligen testa på att köra dips i ringar. Det var mycket svårare än när man kör i sin trygga ställning ha ha.. Vi har jungle gym hemma så ni kan lita på att vi kommer att öva på detta mer.

Metcon:
AMRAP 12 min av:
15st Hang power clean 30kg
10 Jumping lunges
60m Bear crawl (Grrr!)

4 varv – Sen var jag totalt slutkörd! Power clean hade jag kunnat köra tyngre. Jumping lunges behärskades också bra. Sen.. Bear crawlen.. Den var riktig rolig men jävligt tung. Också en perfekt övning att köra ute på gräsmattan hemma.

Tilläggsträning:
TABATA butterfly sit ups – Vet inte vad jag gör för fel men efter varje gång så får jag sår på övre delen av rumpan?! Om någon har tips så skicka gärna in vad man skall göra för att inte få det 🙂

Avslutningsvis: Om ni har chansen att träna med Sasha så gör det, verkligen duktig!

Efter passet så åkte jag hem till min lilla mor och fick jättegod middag. Biffstroganoff och nej den var inte helt paleo.. Men ibland måste man kunna släppa och bara njuta av att min mamma har gjort fantastisk mat till mig. Sedan hade hon varit ute och plockat blåbär och gissa vad hon tog fram??? Blåbärspaj! Ja här släppte jag helt på det och åt! Jättegoda blåbär!

Sedan blev det tåget ner till Falkenberg för att umgås med världens bästa Anton. Vi gjorde något som jag aldrig gjort innan. Har bara tittat på när Dahlby tog OS silver 😉 Ja ni läste rätt! Vi sköt lerduvor och oj så skoj det var.

20120805-114001.jpg

20120805-114052.jpg Skratta inte åt min position Ha Ha.. MEN jag lyckades träffa 3st och det är jag väldigt stolt över.
Efter detta häftiga blev det grillning och Jazzuzzi badade. Så härligt det var.

Nu sitter jag på tåget tillbaka till Göteborg och längtar till S kommer hem ikväll.

Vi höra och imorgon drar det igång igen 😉
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *