CrossFit på Fysiken

Igår var vi tillbaka på Fysiken och körde en riktigt rolig wod tillsammans! Tänkte lite på ett ordspråk jag läste häromdagen och vilken skillnad det gjorde!

“If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you”

Både jag och M tog en högre låda till box jumpsen och tyngre kettlebell än vanligt – och det gick kanon! Så himla nöjd, innan hade jag gjort max 5 hopp på den lådan och nu helt plötsligt fixade jag 55 totalt!

Såhär såg passet ut:
Stege 10-1 av
Box jumps
KB swings – M 20 kg, S 14 kg
Knees to elbow (jag skalade till situps efter några rundor)

Tilläggsträning: bänkpress 5 set
S: 30 kg – 7,6,5,5,4

Vi var helt slut båda två och överens om att det här var en av de roligaste wodarna vi kört 🙂 känns i kroppen nu att det varit tuff träning fyra dagar i rad, så jag vilar idag. M ska dock ut och springa ikväll igen…

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *