Crossfit på Solid i Stockholm

Ikväll var jag som sagt och gästade CrossFit Solid här i Stockholm. Riktigt kul att köra på en riktig box och det var skön stämning å härligt folk – jag var där för första gången och kände mig väldigt välkommen! Funderade lite på hur woden skulle gå å hur duktiga de andra var (grymt duktiga visade det sig!!!) men det är ju det som är så gött med crossfit – alla kör på sin nivå och det viktigaste är att man kämpar och utvecklas, inte vilken nivå man är på. Så här såg dagens pass ut:

Uppvärmning:
3 varv av
15 situps
10 air squats
5 pushups

Wod:
Minute on the minute 5 toes to bar (jag körde fällkniven), resten av minuten burpees tills du gjort 50 st. Första minuten körde vi dock bara burpees. Min tid 4:58 (några var klara redan efter ca 2,5 minut, imponerande!).

Så nu efter skön träning å go middag ska jag slappa på hotellrummet!

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *