CrossFit time

Hur förklarar man en kärlek till en sport? Idag var det CrossFit som ni förstår på titeln. Tyvärr utan min S men som misstänk så funkar jag jävligt bra i grupp när jag är utan S att köra med. Så nu är jag väldigt glad att vi löste våra sommarkort så man får testa på det för en lite billigare peng.. Har ju bara TRE gymkort nu 🙂

Tillbaka till kärleken.. Jag hade verkligen NOLL motivatation när jag lämnade arbetet mot boxen. Men ett kort samtal med S så väckte hon liv i fettet (jag gillar fett) i mig!! Triglyceriderna verkligen började studsa av att höra henne och det peppa mig. Stiger in i boxen och kör våran uppvärmning (deras är lite för kort) sedan börjar det.. Adrenalinet börjar pumpa.. Folk börjar samla sig och alla inser att snart är det dags.. Snart är det chansen att sätta nya PBn och utmana sig själv till NYA MÅL för ALLA KAN!
Ja ni förstår att här har ni en som är hooked!

Nej vad säger ni, nu kör vi 3,2,1 GO!!!!
Styrka:
Push press 40kg 8,5,4,3 PB PB PB PB så nöjd och vill ni veta en hemlighet? Haha klart ni vill.. Jag har MER att ge!

Metcon:
1min på varje station, vila 1min efter 2 varv. Totalt 3min vila sen kan ni räkna ut att det höll på i 18 min effektiv tid!

Farmerswalk KB 20kg
Wall ball inte koll på vikten men tror 7kg
Sumo deadlift 45kg, 45kg, 40kg, 30kg, 40kg, 30kg

Avslutade med dagens 6 pack promise!

Phu, suck, stön, stön igen, svettigt, underbart, fantastiskt pass var det!!!

Nu blir det den fantastiska helstekta kycklingen i påse som vi gjorde igår Mmmmm… Som vi sagt innan, nyckeln till att träna efter jobbet för oss och kunna ta det hyfsat lugnt på kvällen är försök göra fler/större rätter när ni lagar så ni inte behöver stå varje dag och göra mat.

Vi hörs och kanske ses!
/M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *