CTB onsdag – Det går bra nu

Vilken vecka det har varit. Kanske inte så dumt vilan från crossfit när vi var iväg till fjällen. Idag skulle vi öva på kippen och länge har jag sneglat på CTB dvs chest to bar men inte riktigt trott att jag haft tekniken eller styrkan för det. Men idag när det var dags så satte jag den och det kändes faktiskt ganska “lätt”. Även min dreamteam polare Robb satte den och hans kipp börjar bli riktigt bra. Även flera i gruppen börjar få till den riktigt bra och det är så himla kul när man ser andra utvecklas och sätta nya PR. Det höjer ens egna motivation till 10000000 %.

Styrkan idag var Push press på 40,45 och 52,5kg dvs 65,75,85% av ditt max. Längesen jag testade att maxa på Push press och gissar på att det är en bit över mina nuvarande 60kg eftersom jag tar 65kg i vanlig press. Men utgår från det jag har och inget annat.

Metcon: AMRAP 15min – Tag Team
Byte efter helvarv
10st Burpees
7st TTB/KTE
15st DU/30st SU
5X5m Shuttle run

Dreamteam: 13 varv + 35 reps och helt slutkörda

Tilläggsträning:
24st Air squats
24st Lunges
24st Split jumps
24st Air squat jumps

Eftersom jag var slut efter WODen så var jävligt slut efter detta.

Eftersom jag är själv hemma ikväll så blir det lite rullande och stretchande.. Gött

/Martin

Print Friendly

2 reaktion på “CTB onsdag – Det går bra nu

  1. Imponerad av din utveckling Martin, och vi kämpade sjukt gott igår på wodden!
    Jag har precis som du rullat och prehabat för nya utmaningar så i morgon kör vi lite hårdare ändå…
    You wants results? Then train like it!

    • Tjena Robb! Tackar så jättemycket och du ska veta att jag är imponerad över dina framsteg på nästan varje pass. Bra då ökar vi imorgon 😉 Förresten har en sjukt bra mobilitetsöving för axlarna om du vill ha?

      Ses imorgon hulken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *