Dagens PT-pass

Var som vanligt riktigt kul och inspirerande att köra med Marcus idag. Inledde med mätningar för att se vad som hänt sen senast – och det var mer än jag trodde! 5 cm bort från midjan och 1,6 procentenheter lägre fett%, men bara ett halvt kilo lägre vikt, så fett har blivit muskler! Wihoo!!! Känns kanon eftersom jag trots paleo challenge inte tycker att jag har avstått från något jag velat ha, utan med god aptit ätit alla goda kakor M bakat 😉 ska bli spännande att se hur det ser ut om ytterligare en månad!

Själva träningen då – jag ville maxa bänkpress för att se läget där, men, det gick visst sådär…har tidigare tagit 35 kg så jag skulle testa på 40. Körde några lättare set som uppvärmning och en trea på 30, sen var det dags. Första försöket gick helt fel, tog ner stången alldeles för snabbt och fick inte upp den alls. Andra försöker tog jag det lugnare på vägen ner, men sen tog det stopp och axeln sa ifrån…gjorde ändå ett försök på 37,5 men axeln fixade inget mer. Himla trist, men bara att ta nya tag – M får hjälpa mig att passa framöver så jag kommer vidare! Mellan seten i bänkpress körde jag rodd i ringar, tungt för ryggen! Bra att stärka upp där inför pullupsen. Lite teknik på cleans, push jerk m m och sedan var det dags för dagens wod!

Minute on the minute: ground to overhead. Alltså, första minuten kör man en rep, andra minuten två osv tills man inte hinner göra så många reps man ska den minuten. Jag körde på 20 kg och hann med till åttonde minuten och gjorde sedan 8 av 9, så då var jag ute…

Avslutade med 15 reps av tre olika magövningar, sen var timmen slut! Och jag också för den delen…

Åt mitt mellanmål i omklädningsrummet och hade sedan bokat in massage, så himla skönt! En riktigt bra start på min semestervecka här hemma helt enkelt!

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *