En kall men solig lördag

Hej på er!

Som ni vet så testade vi kettlebellspasset som fysiken har för 2v sedan. Idag var det dags igen! Tyvärr utan Susanne som är klok och körde egen träning pga hennes kropp inte är helt 100a ännu. Men jag körde och så här var passet:

Metcon: 3st 5min AMRAP (samma vikt på det två första)
———————————————
15st KB swings 16kg
5st KB press/arm 16kg
5 varv + 11reps
———————————————
15st Goblet squat 16kg
8st KB lowers 16kg
6 varv + 22reps
———————————————
8st KB Push ups
40m Farmers Walk tyvärr var de tyngre vikterna upptagna så jag fick “bara” 2st 16kg KB
5 varv + 7reps

Ett mycket roligt pass! Detta rekommenderar jag er att testa om ni gillar KB 🙂 Bra flås och styrka på samma gång. Sen måste jag säga det igen, Richard som håller i passet är väldigt duktig och känns som han har bra koll på alla och DET gillar jag.

Vi hörs
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *