En lördag i Stockholm

Hola!

Susanne är just nu här i Stockholm och håller på med sin yogautbildning. Så då passar jag på att åka upp och hälsa på den lilla yogisen 🙂 Och inte fel med en weekend i Stokholm heller.

Började dagen med (tro inte jag är galen) med att titta på tjejvasan medans jag har hittat en så grym PDF med Kelly Starret som handlar om hamstrings. Så om du är intresserad av att blir ännu bättre än vad du redan är på hoppa, springa, krypa, dansa, skida ja du involverar dina hamstrings i nästan allt, så kika här.

Så jag körde båda varianterna på varje ben á 2min, easy days som Göran säger 🙂 Vill även få bättre stabilitet i höfterna så det blev TABATA sidoplankan också (den extra magträningen ser jag som en bonus) 😉

Sen ut i det fina vädret och tog en rejääääääl promenad (iaf i mina ögon) och träffade Susanne för en härlig lunch. Sedan visade hon mig fiket Hermans som ligger i samma hus som dom den här helgen spenderar utbildningen. Och gissa om dom har goda efterrätter?!

20130223-154508.jpgDetta är en av dom som dom hade. Skulle ta med mig så det blev rawfood Brownie till Susanne och krämig kokospaj med kokosnöt, lime och jordgubbar till mig 😉 Susanne överraskade mig igår när jag kom med en bit av pajen så jag har redan smakat den och kan säga att den är fantastiskt god! Gjord på ett litet annorlunda sätt men vi ska testa och göra egen när vi kommer hem. Var så säkra!

Till er som är intresserade av CrossFit så tittade jag in på boxen som ligger ca 360m där ifrån vi bor:

20130223-155009.jpgJag vet, så grymt! Jättehärlig box, väldigt trevlig personal, härlig stämning och känsla över boxen. Man kände sig väldigt välkommen. Precis som det ska vara 🙂 Tyvärr blir det nog inget pass den här helgen, men garanterat nästa gång.

Nej nu ska jag ladda inför en härlig kväll med Susanne.

Sköt om er
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *