En morgon på CrossFit Active Wellness

Börjar nästan vänja mig nu vid att klockan ringer runt kvart i sex på morgonen, även om de senaste dagarna varit lite väl trötta. Måste lära mig dricka kaffe! Tror iofs det beror mer på pollenallergi (tabletterna tog slut i helgen och i måndags blev jag sådär supertrött igen). Nu har jag skaffat mer medicin och det känns som energin börjar återvända. I alla fall, imorse var det dags att återvända till AW-boxen! Jag vilade från löpningen igår och känner att kroppen är mycket mer peppad för morgonträning då 🙂 Vi kör på wodarna från CrossFit Fysiken även när vi tränar på AW och dagens wod såg riktigt skoj ut! Men..den var tyngre än någon av oss hade trott…fast så är det ju alltid efter ett crossfitpass, man är helt slut – och så ska det va! Blev lite less på en sak i boxen bara – det finns inga 1,25 kg-vikter, utan de lättaste viktskivorna är 2,5 kg. Inte så kul när man vill öka lite lagom i t ex axelpressen som vi körde idag. Men men, jag fixade några ettor på 25 kg iallafall!

Styrka:
A.1 Strict press 5*3 pyramid upp
A.2 Negativa pull ups 5*3 5s statisk hold i toppen

Metcon:
10min AMRAP av:
7 Wall balls 9 kg/7,5 kg
7 KTE
7 Boxhopp 61 cm/45 cm

;

20120718-135328.jpg

20120718-135341.jpg

Helt slut som sagt…

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *