En riktig utmaning är det idag!

Hej alla!

Hoppas att ni mår, för det gör jag! Saknar min S men vet att jag för träffa henne imorgon 🙂

Ikväll är G upp hos mig, han är 6 år och helt underbar.
Ikväll har vi handlat jättegod mat och tack ICA Kvantum Munkebäck för att ni hade gröna gårdars Nötfärs på hyllan.
Efter handlingen blev det självklart det vi båda gillar.. spela FOTBOLL!! Inte tv-spel utan riktig fotboll 🙂 Fast vi gillar FIFA båda två men idag blev det real football!

G är en helt vanlig pojke och just nu känner jag mig som en utomjording efter alla varför äter du inte tacobröd? Varför äter du inte glass? Varför äter du inte godis? Så jag kan säga att min förståelse för er som börjat med Paleo/LCHF som har barn har ökat med flera tusen procent!!!
Det är INTE lätt när något är annorlunda.
Om ni har tips på hur man kan går så får ni gärna maila in det så kan vi samla det på en sida så vi tillsammans kan hjälpa fler.

Så jag är väldigt glad att både jag och S äter paleo redan nu…

Nej nu skall jag njuta lite mer av kvällen och vem vet.. Antingen blir det 6 pack promille idag eller dubbelt imorgon! Ryktet säger att S har kört gårdagens pass idag och tyckte det var tufft. Det kan jag erkänna att det var tufft men hon är tuff så hon fixar det!!

Vi hörs
/M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *