En söndag i Stockholm

Ja då är jag (Martin) själv i Stockholm medans Susanne är i skolan 🙂

Vad hittar jag på då? Jo jag råkar springa på SATS på Regeringsgatan 47 som har CrossFit. Letade faktiskt efter raw food fika men hittade detta 🙂 Man kan säga att SATS uppfyllde alla mina förväntningar som jag hade på boxen. Nästan samma klass som boxen vi besökte på 5th Avenue när vi var i New York.

20130224-121311.jpg Eller det är egentligen ingen box utan ett inhängnat område, såg riktigt fint ut och som sagt. När SATS kör så är det all in! Det är fritt fram att vara med på pass för 150:-/gång men boka ca 2v innan så du är säker på att du får plats. Annars kan man ju bara gå dit och köra själv också.

För mer info kika in på deras hemsida om crossfit

Nej nu blir det en kopp kaffe.. Men som Susanne sa när jag berättade om detta “Vi har mycket att göra nästa gång” 😉
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *