Första veckan på Göta

Igår blev det vila för mig, även om jag blev avundsjuk när jag såg bilden från passet… Ja så kul är det och speciellt nu i den nya boxen. Idag var första Rogueriggen klar… Tänk att en rigg kan vara så cool. Sjukt 🙂 I stället för pass så blev det massage för mig igår, och som jag behöver det.. Har lovat mig själv nu att jag måste gå oftare. Minst en gång varannan månad. Om ni undrar vart jag gick så var det till FlexMassage.

Styrka: Back squat 5,5,5,3,3,3
Martin: Tangerat PB på trea idag, 95kg och det kändes “lätt” . Ska bli riktigt kul nästa gång vi ska köra ettor.. Då ska det bli nytt MAX.
Susanne: Kom upp till 55kg, körde med sina olyskor och hon gillar dem mer å mer. Tror inte hon kör back squat utan dem igen.. Iaf inte på styrka.

Metcon: AMRAP 8min av:
5st Goblet squat 24/16
10st KB swings ryssar
15st Sit ups

Martin: 9varv + 22reps, inte helt nöjd att Robb körde 23reps 😉
Susanne: 8varv + 7reps

Tilläggsträning blev bicepscurl ha ha den kom oväntat?!

20131018-192705.jpgHär är alla fantastiska människor från passet

Trevlig helg
/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *