Fortsättning på fredagskvällen

Hej!

Ja S hur sjutton tänkte vi egentligen?! Hur gick det?! KANON! S gjorde en utav sina snabbaste pass och börjar höja lägsta nivån rejält. Vi började nästan exakt för 19v sen och då sprang vi i ca 2min sen gå 2min osv. Nu kör hon 5km på ca 33-34min och målet är 5km på 30min. Om jag skall vara riktigt ärlig så tror jag redan hon är DÄR men det gäller att allt i kroppen hänger med så man inte drar på sig skador. Bättre att skynda långsamt här. Passen varieras nu med platta rundo och väldigt backiga rundor i Skatås. Vilket ger en perfekt kombination på att testa sina gränser och sätta pumpen (hjärtat) på prov! Detta ger också väldigt optimala återhämtningspass för mig i löpningen.. Bara hon inte blir för snabb 😉

Ha en underbar fredag, nu blir det lite hockey!

/M

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *