Hang Squat Clean Day

Susanne ligger hemma och är sjuk men jag tuffar på! Idag stod det hang squat clean på styrkan. En övning där Susanne ligger nästan på samma vikt. 1RM där är 50kg för mig.. Alla övningar under höften är tuffa för mig som har problem med rörligheten just där.

Styrka: Hang Squat Clean 10min på dig att komma i så tung som möjligt
40,45,50,55,60,65kg (2 ggr) Tror ni jag var lycklig och förvånad sen?! Har jag lagt på mig så mycket muskler så att jag bara sådär ökar 15kg? 😉 Nä knappast.. Börjar det ge resultat med all min rörlighetsträning? Troligtvis.. Det underbara är att jag tror inte det är stopp vid 65kg.

Metcon: AMRAP 5min
5st Clean & Jerk 50kg
20st DU
10st Sit ups
Vila 1min
AMRAP 5min
10st Push ups
3st Boxjumps over
10st Goblet squat 24kg

Första AMRAPen var en plåga (jävla DU) men jag gör dom iaf! 73 reps på första. Andra AMRAPen var en njutning! Dock var alla 24kg KB slut så det fick bli 20kg. 122 reps tror jag.. Kan säkert varit mer 😉

Nu börjar spänningen stiga inför 14.2!!!

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *