Holistics proteinpulver

För några månader sedan började vi testa proteinpulver som du kanske läst om. Vi körde då Progenex och det har varit kanon, men eftersom det är lite dyrare än andra har vi velat testa några andra också. För nån månad sedan köpte vi OneWhey Isolate från FitnessGuru (mjölkchokladsmak) – det var riktigt sliskigt och jag fick med möda ner drinken. Martin fick ta den burken och jag köpte Progenex igen. Så i veckan beställde vi en burk Holistics proteinpulver med chokladsmak. Inget socker eller sötningsmedel tillsatt, vilket ju är superbra! Dessutom är det det de säljer på CrossFit Nordic – och då måste det ju vara bra, eller hur?! 🙂

20130531-164306.jpg
Imorse efter crossfitpasset var det dags för det stora testet: hur skulle det smaka? Och hur bra skulle det lösa upp sig i vattnet? Ja, tyvärr blir det inga positiva svar på nån av frågorna…jag fick inte ens i mig min drink utan hällde ut större delen av den…och sen när jag skulle skölja ur shakern var det stora pulverklumpar kvar som inte hade löst upp sig.

20130531-164543.jpg
Så, som sagt, riktigt bra att det är utan tillsatser, men, det verkar som att det tyvärr behövs lite tillsatser för att smaka okej… Jag kommer att gå tillbaka till Progenex ännu en gång och köra på det, nu är det nog med tester 🙂 Martin, Holistics-burken är din!

Använder du proteinpulver? Har du någon favoritsort att tipsa om?

Print Friendly

2 reaktion på “Holistics proteinpulver

    • Tack för tipset! Har hört talas om det men inte testat – än 🙂 Hör gärna av dig vad du tyckte när du testat det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *