Holy Maqaroni!

Freeeedag!!! Måste vara bästa dagen på hela veckan, eller?! Fast egentligen så känns ju varje dag som man får träna med vårt underbara gäng som bästa dagen. Imorse var det dags för en favorit i repris – vi körde denna wod för ganska precis ett år sen, så riktigt kul att följa utvecklingen! Så här såg det ut:

20130719-104014.jpg
Jämfört med förra året så körde vi på rx-vikter idag. Jag hade tänkt köra alla DU också, men, orken tröt…så det blev 10 DU och 200 SU. Ska öva mer på DU helt enkelt 🙂
Men trots ökade vikter så slog jag förra årets tid! 13:26 blev det idag, känns grymt bra! Martin gjorde en helt otrolig förbättring med ca sju minuter (!!!!!) och kom in på 13:13 RX imorse. Imponerande!

Styrkan förresten, jag kom upp i 40 kg = PB i squat clean! Å nu jäklar ska PB i clean ryka snart!!!
Martin: Inget PB för mig, gick lite för fort från uppvärmning till styrka. Bara att lära sig att jag behöver mer uppvärmning till nästa gång. Då smäller det 😉 Kom upp till 50kg.

20130719-104444.jpg
Här är vårt goa gäng, bara Elin bakom kameran som saknas. Och vår coach Maq förstås, som är på drömresan i Kalifornien och CrossFit Games. Bara lite avis 😉

Efter woden körde vi ett kort yogapass igen, så perfekt efter ett tungt pass! Bara landa i kroppen och andningen, sträcka ut och hitta balansen. Sen var det riktigt gött med en fredagsdrink!

20130719-104802.jpg
Har kommit på att man kan blanda så nu tar jag en skopa Holistics och en skopa Progenex. Blir kanon!

Nu är det snart helg och solen skiner för fullt, vilken underbar sommar det är!

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *