I mål!!! Whole30 – dag 30!

Yes, I did it!!! Nu är det sista kvällen på min Whole30 och eftersom jag inte kommer äta något mer idag så är jag faktiskt klar. Till slut. Efter mycket möda och stort besvär. Eller nej, tvärtom snarare – det har gått förvånansvärt smidigt och enkelt. Det är ju lätt att tro att det är hur svårt och jobbigt som helst, och det är det säkert för många också. Mycket handlar ju om vilken bakgrund man kommer ifrån, hur förutsättningarna ser ut, vilket stöd man får från människor omkring en osv. För mig som äter paleo och gjort det i ca två år blir det inte någon jättestor omställning, största skillnaden är egentligen att jag har slopat alla paleo treats och avstått från alkohol, ost, cola light och latte som är de undantag jag annars gör då och då. Och eftersom Martin också följt whole30 på hemmaplan så har jag sluppit bli frestad av chokladmousse, nybakade kakor mm. Tack älskling! Men till helgen lär det dofta gott av massa nybakat här hemma misstänker jag 😉 och så gott det ska bli! Även om det nog kommer kännas lite konstigt nu när jag faktiskt kan äta allt sånt igen, men jag vänjer mig nog fort haha.

Så, sista matrapporten:
Frukost: äggröra med bacon
Lunch: köttfärssås med sallad
Mellanmål: rökt skinka
Middag: köttfärssås (japp, en gång till!) med sallad, tomat och morot, salami

20130214-204623.jpg
Ja, det var allt för denna Whole30! Är supernöjd som fixat den här utmaningen och som sagt, det blir intressant att se vad som hänt (eller inte hänt…) med kroppen imorgon!

20130214-204753.jpg
The

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *