Idag behövs sol!

Hejsan,

Får väl berätta lite om mitt senaste projekt som är “sluta snusa”. Har testat att sluta innan men det har inte varit helhjärtat utan mer att se hur länge jag kan vara utan. Men den här gången.. Så känns det annorlunda, känns som att jag är mer i balans. Är dessutom mer berädd på vilka situationer som kommer kräva mer av mig där det är lättare att trilla tillbaka. Det är tufft.. Det är en drog som borde förbjudas.. Man sätts på prov och lever man ihop med någon så sätts även den personen på prov. Så det var nog tur att jag blev helt själv igår när det var som värst… 🙂

Nej idag skall tvinga mig ut för då vet jag att jag kommer må bättre 🙂 Sköt om er och njut av solen!!

/Martin

Print Friendly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *